Blue Jewel's Duitse Doggen

Get Adobe Flash player

Onze honden leven allemaal in huis en zijn geen kennelhonden. Onze pups worden in huiselijke geboren en opgevoed. Ze zijn dus alle dagelijkse dingen gewoon, zoals stofzuigen, dweilen, radio en tv, telefoon, deurbel, bezoek. En als ze ietsje groter zijn lopen ze gewoon tussen onze andere honden in. Auto's en vrachtwagens etc. zijn heel gewoon voor hen. En niet te vergeten de vliegtuigen die steeds overkomen, is de normaalste zaak van de wereld voor ze.

Onze pups komen uit verantwoorde combinaties. Al onze honden zijn Euddc goedgekeurd en geröntgend. Ook zijn wij lid van diverse rasverenigingen zoals NDDC, DDC en BBDC. De pups worden meerdere malen ontwormt, krijgen ze hun benodigde enting(en). Ook krijgen al onze honden een officieel stamboom van de Raad van Beheer, die dan ook de pups zal chippen. Deze chip is gekoppeld aan het stamboom. Ook krijgt u schriftelijke garantie en begeleiding van ons. U kunt als pupkoper ten alle tijden bij ons terecht met uw vragen. Wij trachten u zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden met uw pup.

Vergeet ook niet de pagina met ziektes te bekijken op onze website. Hier vind u de meest voorkomende ziektes die binnen ons ras kunnen voorkomen.

Mocht u desondanks nog vragen og opmerkingen hebben, dan vernemen wij dat graag van u.

bar

draaisterdraaisterdraaister